Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

70 de tineri au aderat la TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 februarie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 27 februarie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM) a urat bun venit în rândurile sale pentru 70 de noi membri. La eveniment a participat preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi primul preşedinte al TLDM, George Mocanu.

La începutul întâlnirii, Vlad Filat, a împărtăşit cu tinerii bucuria votului istoric din Parlamentul European, pentru liberalizarea regimului de vize.

“Sunt fericit să văd atâtea feţe tinere şi frumoase. Ceea ce s-a întâmplat azi în Parlamentul European este o încununare a muncii depuse în anii de când suntem la guvernare. Câţiva ani în urmă, acest lucru era doar un vis, astăzi este o realitate. Vă mulţumesc că sunteţi aici şi vă încurajez să vă implicaţi, să visaţi şi să construiţi viitorul Republicii Moldova”, a spus Vlad Filat.

George Mocanu a încurajat tinerii să investească în dezvoltarea lor personală.

“Este foarte important să investiţi în dezvoltarea voastră, pentru că aceasta vă va face să fiţi împliniţi. Oameni puternici sunt cei care investesc continuu în ei”, a punctat George Mocanu.

La final, preşedintele TLDM, Andrei Spînu a îndemnat noii membri să-şi folosească energia şi talentul pentru a contribui la progresul Republicii Moldova.

“De multe ori tinerii aleg să fie observatori, în loc să se implice. A fi observator e simplu, a te implica e o provocare. Membrii adevăraţi sunt cei care construiesc, pun umărul şi se implică cu dedicare pe termen lung. În echipa noastră avem nevoie de membri. Vă urăm bun venit şi sper să facem o echipă bună, care să construiască un viitor european pentru Moldova”, a spus Spînu.

Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea planului de ativitate pentru perioada următoare şi cu semnarea Pactului Responsabilităţii pentru o Moldovă Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a avut o întrevedere cu conducerea Academiei “Ştefan cel Mare” Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova