Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM UTAG a organizat Love Time 3

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

De 7 martie, TLDM UTAG a organizat show-ul anual “Love Time”, care a adunat peste 500 oameni în Casa de cultură din Comrat. La ediţia din acest an au fost prezenţi deputaţii PLDM: Chiril Lucinschi, George Mocanu, Petru Vlah, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, şi vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru.

În cadrul show-ului, 4 perechi de îndrăgostiţi au concurat pentru titlul de “perechea anului”, trecând prin probe de dans, declaraţii de dragoste şi diverse încercări. “Organizăm acest eveniment în fiecare an şi de fiecare dată atrage tot mai mulţi doritori de a participa, dar şi de a urmări spectacolul. La preselecţie am avut multe perechi, dintre care am ales doar patru”, a menţionat Anastasia Tucan, preşedinte al TLDM UTAG. Atmosfera a fost întreţinută de artişti locali, dar şi de interpreta Natalia Gordienco.

“Astfel de evenimente sunt importante pentru tinerii din localităţi. Ei se implică pentru a crea o atmosferă frumoasă oamenilor, or astfel de sărbători sunt cele care unesc comunităţile”, a menţionat Andrei Spînu, preşedintele Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Evenimentul a avut loc pentru al III-lea an, fiind organizat cu suportul PLDM UTAG şi a deputatului de Comrat Petru Vlah.

Sursa: www.pldm.md

Tineretul Liberal Democrat din Moldova — în susţinerea businessului mic şi mijlociu Partenerii europeni ai TLDM felicită Republica Moldova şi PLDM pentru progresele în domeniul liberalizării regimului de vize