Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia PLDM referitoare la tentativele de corupere a deputaţilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În contextul ultimelor informaţii publice făcute de instituţiile de resort, constatăm cu îngrijorare că tentativele de corupere a unor deputaţi se confirmă. Mai mult, ele poartă un caracter planificat şi orientat spre destabilizarea situaţiei politice din Republica Moldova.

Informaţiile recente demonstrează că declaraţiile făcute anterior de către colegii noştri privind tentativele de corupere sunt probate, anumite grupări având drept scop compromiterea cursului de dezvoltare a ţării şi crearea unor blocaje politice.

Condamnăm vehement orice tentativă de presiune, corupere şi şantaj a deputaţilor. Acestea au un caracter subversiv, sunt îndreptate nu doar asupra unor persoane, ci reprezintă acţiuni de diversiune împotriva Republicii Moldova. În acest context, solicităm tuturor instituţiilor statului să intensifice acţiunile de contracarare a subminării instituţiilor statului.

Partidul Liberal Democrat din Moldova are toată încrederea în deputaţii PLDM şi cei din Coaliţia Pro-Europeană, oameni care au luptat pentru libertăţile şi drepturile cetăţenilor şi care promovează consecvent agenda europeană a Republicii Moldova. Suntem solidari cu colegii noştri, uniţi în scopul nostru comun de a integra Republica Moldova în Uniunea Europeană.

Facem apel către cetăţeni, societatea civilă şi partidele politice să se solidarizeze pentru a condamna orice tentativă şi acţiune de subminare a activităţii Parlamentului şi instituţiilor statului în această perioadă decisivă pentru realizarea viitorului european al Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Participarea femeii în viaţa politică este o necesitate Flori şi mărţişoare pentru femeile din Ocniţa