Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Flori şi mărţişoare pentru femeile din Ocniţa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

De ziua Internaţională a Femeilor, tinerii liberal-democraţi din Ocniţa au venit cu surprise frumoase pentru doamnele şi domnişoarele din localitate.

Peste 300 de flori, ilustrate şi mărţişoare au fost distribuite femeilor care în ziua de 8 martie au fost găsite la locul de muncă, în special în unităţile comerciale, instituţii bancare, saloane de coafură, dar şi în spatele tarabelor.

Organizatorii evenimentului şi-au propus să însenineze chipurile tuturor femeilor întâlnite în stradă, creându-le bună dispoziţie şi o atmosferă de sărbătoare. “Cu ocazia zilei de 8 martie, aducem sincere felicitări mamelor, bunicilor, surorilor, iubitelor, prietenelor şi vă mulţumim pentru că sunteţi alături de noi şi ne faceţi viaţa mai frumoasă”, acesta a fost mesajul unic adresat femeilor de tinerii liberal-democraţi.

Gestul a surprins plăcut, doamnele şi domnişoarele fiind impresionate şi emoţionate totodată.

“A fost o plăcere să primesc flori în această zi şi să ascult frumoase cuvinte de apreciere a femeii în toate calităţile sale, să mai faceţi asemenea gesturi”, a recunoscut una din doamnele întâlnite.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia PLDM referitoare la tentativele de corupere a deputaţilor Horia Brenciu — în recital de excepţie pentru doamnele liberal-democrate