Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Alţi 70 de tineri s-au alăturat familiei PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 6 martie, peste 70 de tineri au devenit membri ai Tineretului Liberal Democrat din Moldova. La prima şedinţă cu noii membrii a participat preşedintele PLDM, Vlad FIlat, şi primul preşedinte al TLDM, deputatul George Mocanu.

Vlad Filat a felicitat tinerii pentru decizia luată. “Vă spun bine aţi venit şi vă îndemn să vă implicaţi. Moldova trece printr-o etapă extrem de importantă, dar şi responsabilă. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a mişca Moldova înainte pe calea europeană”, i-a îndemnat pe tineri liderul PLDM.

Pe parcursul întâlnirii, George Mocanu a vorbit noilor colegi despre priorităţile PLDM pentru anul 2014. “Principala noastră sarcină este să ne apropiem de Uniunea Europeană. Trebuie să convingem cetăţenii Republicii Moldova că integrarea europeană este calea corectă de dezvoltare a ţării. Suntem siguri că vom reuşi”, a spus Mocanu.

La final, preşedintele TLDM, Andrei Spînu a îndemnat tinerii să fie parte activă a echipei. “Noi credem că trebuie să avem un sistem de educaţie calitativ, de locuri de muncă bine plătite, de un sistem de sănătate performant şi, pentru că suntem tineri, trebuie să avem şi oportunităţi de a petrece cât mai frumos timpul liber. Vă provoc să vă alăturaţi efortului nostru şi să atingem aceste obiective”, a menţionat Andrei Spînu.

Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea planului de activitate pentru perioada următoare şi cu semnarea Pactului Responsabilităţii pentru o Moldovă Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Horia Brenciu — în recital de excepţie pentru doamnele liberal-democrate La mulţi ani pentru maestrul Volontir