Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La mulţi ani pentru maestrul Volontir

|versiune pentru tipar||
PLDM / 10 martie 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, însoţit de preşedintele Comisiei parlamentare pentru cultură, ştiinţă, învăţământ, tineret, sport şi mass-media, Chiril Lucinschi, şi actorul Sandu Grecu, director artistic al Teatrului municipal “Satiricus I.L. Caragiale”, l-a vizitat în data de 8 martie pe legendarul actor de teatru şi film, Mihai Volontir, care a împlinit 80 de ani.

Vlad Filat i-a adus în dar un buchet enorm de trandafiri albi şi i-a dorit multă sănătate şi realizări frumoase.

“Mihai Volontir este un om deosebit, un om de o bunătate aparte, cu mare grijă pentru cei din jurul său, dar şi pentru cei de departe. Îmi este foarte drag şi ţin la dumnealui. Am venit cu sufletul curat împreună cu colegii să-i zicem maestrului «La mulţi ani»”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM a specificat că Mihai Volontir este un om care a reuşit să facă enorm de mult până acum, a demonstrat că este un luptător, nu s-a lăsat învins de boală, iar azi este mai vesel şi mai determinat să-şi continue activitatea.

“Mihai Volontir este un om pe care trebuie să-l preţuim şi de care trebuie să avem mare-mare grijă. El este şi va rămâne un etalon al talentului actoricesc”, a mai spus Vlad Filat.

Chiril Lucinschi i-a înmânat maestrului o Diplomă din partea comisiei parlamentare pe care o conduce, iar Sandu Grecu, pe lângă premiul oferit de Uniunea Teatrală, al cărei preşedinte este, i-a lansat lui Mihai Volontir invitaţia oficială la Gala Premiilor UNITEM, care va avea loc la 24 martie.

Sursa: www.pldm.md

Alţi 70 de tineri s-au alăturat familiei PLDM Directorul KAS pentru România şi Moldova — în vizită la PLDM