Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici s-a întâlnit cu Reprezentantul OSCE pentru Libertatea Presei, Dunja Mijatovic

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Subiecte importante privind libertatea mass-media în Republica Moldova şi priorităţile în acest domeniu s-au aflat în prim-planul întrevederii pe care vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a avut-o astăzi cu Reprezentantul OSCE pentru Libertatea Presei, Dunja Mijatović.

La acest dialog a participat şi preşedintele Comisiei parlamentare cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, Chiril Lucinschi.

“La capitolul libertăţii mass-media am înregistrat progrese, dar mai avem încă multe de realizat. În acest sens, expertiza instituţiilor europene şi internaţionale, inclusiv din partea OSCE, este binevenită. Apreciem mult dialogul constructiv şi asistenţa oferită în ajustarea politicilor naţionale la standardele internaţionale existente în domeniul libertăţii media”, a afirmat Liliana Palihovici.

Vicepreşedinta Legislativului a specificat că pe agenda parlamentară se află proiecte importante în domeniul libertăţii mass-media, care vor fi consultate cu opinia publică şi societatea civilă.

Reprezentantul OSCE pentru Libertatea Presei, Dunja Mijatović, a apreciat deschiderea pentru dialog a deputaţilor şi a menţionat că evoluţiile din ultimii ani în spaţiul mediatic al Republicii Moldova sunt pozitive.

Sursa: www.pldm.md

Valeriu Streleţ a efectuat o vizită de lucru la Bucureşti Declaraţia PLDM cu privire la aşa-zisul “referendum” din Crimeea