Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Ungheni a avut loc şedinţa CPT

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 16 martie, la Ungheni, s-a întrunit în şedinţă Consiliul Politic Teritorial al Partidului Liberal Democrat din Moldova, la care au fost prezenţi circa 100 de membri, dar şi oaspeţi din capitală. Din partea conducerii centrale a PLDM, la consiliu au participat deputatul Angel Agache, membru al Biroului Permanent al PLDM, ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, şi directorul Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, Ion Sula.

Şedinţa a fost prezidată de preşedintele OT Ungheni a PLDM, preşedintele raionului, Iurie Toma.

Cei prezenţi au fost informaţi despre componenţa staff — ului electoral raional şi au pus în discuţie formarea staff-urilor locale pe lângă secţiile de votare. La fel, conform ordinii de zi adoptate, membrii CPT au ajustat componenţa acestuia.

În intervenţia sa, deputatul Angel Agache a menţionat că zecile de proiecte deja implementate la Ungheni ce ţin de infrastructură, aprovizionarea cu apă potabilă, repararea sau constituirea diferitelor obiecte sociale vorbesc despre rezultatul muncii echipei de manageri, majoritatea cărora sunt membri PLDM.

Ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, le-a vorbit celor prezenţi despre reformele desfăşurate în sistemul judecătoresc, insistând asupra necesităţii de a avea un sistem imparţial şi incoruptibil.

Preşedintele OT Ungheni, Iurie Toma, a menţionat că liberal-democraţii vor continua eforturile de fortificare a partidului, dar şi de finalizare a proiector iniţiate pentru realizarea angajamentelor asumate.

Sursa: www.pldm.md

Liceenii TLDM au discutat cu Tudor Deliu despre APL Liderul PLDM — în vizită de lucru în raionul Nisporeni