Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o întrevedere cu premierul polonez

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu primul-ministru al Poloniei, Donald Tusk, aflat în vizită la Chişinău. Vlad Filat i-a mulţumit premierului polonez pentru susţinerea permanentă şi necondiţionată a parcursului european al Republicii Moldova, dar şi pentru suportul acordat în dezvoltarea economiei ţării noastre.

“Polonia a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul de apropiere a ţării noastre de spaţiul comunitar, implicit în liberalizarea regimului de vize cu statele-membre ale UE. Polonia a susţinut ferm, şi nu doar la nivel de declaraţii, integrarea europeană a Republicii Moldova”, a subliniat Vlad Filat.

Liderul PLDM a specificat că devansarea la finele lunii iunie a semnării Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu UE inspiră încrederea că următorul pas va fi obţinerea statutului de ţară-candidat la aderare.

Premierul polonez, Donald Tusk, a reconfirmat disponibilitatea ţării sale de a amplifica relaţiile comerciale moldo-poloneze, inclusiv investiţiile poloneze în economia Republicii Moldova, şi a specificat că Polonia va fi sprijini în continuare ţara noastră în atingerea obiectivului său de integrare europeană. Apropierea de UE este importantă pentru fiecare cetăţean, fiecare familie din Republica Moldova şi acest lucru trebuie să fie înţeles, a menţionat Donald Tusk.

Sursa: www.pldm.md

Femeile liberal-democrate din sectorul Centru sunt ProEuropa Membrii Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0 au învăţat despre abilităţile unui lider