Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Femeile liberal-democrate din sectorul Centru sunt ProEuropa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 26 martie, Organizaţia Teritorială Centru din mun. Chişinău a PLDM împreună cu femeile liberal-democrate din sector au organizat masa rotundă cu genericul: “Împreună pentru o Moldovă Europeană”.

La eveniment au fost invitaţi ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi, membrul Biroului Permanent Central, Liliana Bolocan, preşedinta OT Buiucani, Lucia Spoială.

Discuţiile între cei 135 de participanţi au purtat un caracter interactiv şi constructiv.

Preşedintele OT Centru, Petru Profire, a specificat că doamnele liberal- democrate pot şi trebuie să contribuie la promovarea parcursului european al statului nostru, ele fiind cei mai buni mesageri ai valorilor europene. Reformele iniţiate spre a schimba în bine societatea şi a europeniza Republica Moldova urmează a fi explicate şi promovate, iar pentru aceasta este nevoie de o comunicare eficientă şi responsabilă, a ţinut să remarce preşedinta Organizaţiei de Femei din sector, Aurelia Ciubuc.

Discuţiile au vizat problemele sociale şi economice, beneficiile integrării europene şi a liberalizării regimului de vize.

La finele întâlnirii, Aurelia Ciubuc a dat citire unei Declaraţii de susţinere a cursului european de dezvoltare a Republicii Moldova.

Campania “Împreună pentru o Moldovă Europeană” a fost iniţiată de Organizaţia de Femei a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Masă rotundă “Împreună pentru o Moldovă europeană” la Ialoveni Vlad Filat a avut o întrevedere cu premierul polonez