Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Masă rotundă “Împreună pentru o Moldovă europeană” la Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La masa rotundă cu genericul “Împreună pentru o Moldovă Europeană”, desfăşurată la Costeşti, Ialoveni, au fost prezente peste 70 de femei. Evenimentul a constituit o formulă constructivă de dezbateri, inclusiv despre problemele educaţiei şi justiţiei.

Preşedintele OT Ialoveni a PLDM, deputatul Anatolie Dimitriu, a salutat activismul femeilor în susţinerea procesului de integrare a ţării în comunitatea europeană.

La eveniment a participat ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, care a explicat avantajele liberalizării regimului de vize, procedeul juridic de recunoaştere a diplomelor de studiu înafara ţării, dar şi a prezentat primele rezultate ale reformei în justiţie.

La rândul său, viceministrul Educaţiei, Loretta Handrabura, a oferit informaţii cu privire la curricula nouă, la transparenţa examenului de Bacalaureat, activitatea Agenţiei de Asigurare a Calităţii în instituţiile de învăţământ, prevederile noului Cod al Educaţiei.

Participanţii la dezbateri s-au pronunţat în favoarea vectorului european de dezvoltare a Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — la sfat cu cetăţenii din satele Făleştii Noi şi Bocani Femeile liberal-democrate din sectorul Centru sunt ProEuropa