Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o întrevedere cu colegii din PPE

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 martie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut în dimineaţa zilei o întrevedere cu preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, care este şi preşedintele Grupului parlamentar al PPE în Parlamentul European, cu preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) din România, Vasile Blaga, şi cu europarlamentarul, Marian-Jean Marinescu.

Vlad Filat se află la Bucureşti, la invitaţia PDL, unde participă la lansarea campaniei pentru alegerile în Parlamenul European, din 25 mai.

Liderul PLDM i-a asigurat pe colegii din PPE de susţinere la europarlamentare.

“Pentru Republica Moldova este foarte important ca după aceste alegeri, în Parlamentul European să se menţină forţele politice care pledează pentru extinderea comunităţii europene”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM a specificat că PPE a pledat mereu, la cele mai înalte foruri, dar a şi acţionat pentru apropierea Republicii Moldova de UE, pentru urgentarea semnării Acordului de Asociere şi, implicit, a celui de liber schimb. În context, Vlad Filat a mulţumit colegilor din PPE, europarlamentarilor PDL pentru efortul lor constant depus pentru ca şi Republica Moldova să devină parte a marii familii europene.

În cadrul întrevederii a fost făcut şi un schimb de opinii referitoare la situaţia din Ucraina.

Sursa: www.pldm.md

Membrii Clubului Liceenilor TLDM Youth 2.0 au învăţat despre abilităţile unui lider Vlad Filat: O politică pentru Europa se face prin acţiune