Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — în vizită la “Franzeluţa”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 martie 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat, astăzi, la inaugurarea a două linii tehnologice performante de producere a pâinii la Combinatul de produse de panificaţie “Franzeluţa” S.A. Capacitatea de producere a noului utilaj este de 56 de tone (în 24 ore) de pâine de o calitate net superioară celei produse până acum. Componentele de bază a noului utilaj au fost produse de către companii cu renume din Italia, Slovacia, Slovenia şi Germania.

Directorul general al “Franzeluţa” S.A., Victor Cojocaru, a menţionat că, anul trecut, la solicitarea ex-premierului, Vlad Filat, Consiliul de Administraţie al întreprinderii a aprobat un program de dezvoltare şi modernizare a combinatului pentru perioada 2013–2017.

“Utilajul pe care l-am pus astăzi în funcţiune este unul extrem de performant, astfel încât consumatorii noştri vor avea pe masă produse extrem de proaspete, gustoase şi sănătoase. Vreau să vă asigur că acesta este doar un început şi vom continua să investim în direcţia respectivă, pentru că cetăţenii aşteaptă produse de calitate înaltă şi la preţ accesibil”, a menţionat Victor Cojocaru.

La rândul său, Vlad Filat s-a arătat satisfăcut de faptul că obiectivele stabilite de întreprindere se realizează pas cu pas.

“Prin instalarea acestor linii de producere performante au fost obţinute, cel puţin, trei rezultate: a crescut competitivitatea întreprinderii, consumatorii vor avea parte de produse şi mai calitative, iar cei peste 2 300 de angajaţi vor avea locuri de muncă stabile. Pentru mine, acest eveniment este o demonstraţie şi o motivaţie în plus de a merge înainte”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a menţionat că investiţiile în reutilarea şi modernizarea combinatului vor continua şi în anul curent.

Noul utilaj a fost sfinţit de un sobor de preoţi. Ulterior, preşedintele PLDM a făcut o excursie în hala unde se coace pâinea şi a discutat cu brutarii despre noile condiţii de muncă.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: O politică pentru Europa se face prin acţiune La Ialoveni a fost lansată Şcoala Liderului Local