Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Criuleni a fost constituită Asociaţia medicilor şi farmaciştilor liberal-democraţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 6 aprilie, în raionul Criuleni a fost constituită Asociaţia medicilor şi farmaciştilor liberal-democraţi. La conferinţa de constituire au fost prezenţi peste 200 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Conform ordinii de zi, au fost alese organele de conducere şi aprobat regulamentul de organizare şi funcţionare a asociaţiei.

Astfel, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Asociaţiei medicilor şi farmaciştilor a fost aleasă Violeta Panico, iar Grigore Urâtu, Aurel Borş şi Ana Dimitriu au devenit vicepreşedinţi.

Violeta Panico a mulţumit pentru încrederea acordată şi şi-a exprimat speranţa că asociaţia va contribui cu propuneri şi soluţii concrete la rezolvarea diferitelor probleme ce apar în domeniul de ocrotire a sănătăţii.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a salutat prezenţa numeroasă a lucrătorilor în domeniul sănătăţii la Conferinţa de constituire a asociaţiei şi a spus că acest lucru confirmă interesul lucrătorilor medicali faţă de politicile promovate în domeniu.

“Mă bucur că, treptat, asemenea asociaţii sunt constituite în fiecare raion din Republica Moldova. Acest lucru este îmbucurător şi, sunt sigur, că în cadrul acestei asociaţii cadrele medicale vor putea să comunice şi să vină cu sugestii către Ministerul Sănătăţii pentru a contribui la modernizarea sistemului. Republica Moldova are nevoie de oameni sănătoşi”, a spus Vlad Filat.

Referindu-se la sistemul de salarizare din domeniul sănătăţii, Vlad Filat a menţionat că salariul cadrelor medicale se va mări cu 21%.

Şi preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, a salutat constituirea Asociaţiei medicilor şi farmaciştilor liberal-democraţi şi a promis că va fi alături de cadrele medicale şi va susţine toate demersurile care vor contribui la îmbunătăţirea sistemului de sănătate din raionul Criuleni.

La sfârşitul conferinţei de constituire a asociaţiei, proaspătul preşedinte, Violeta Panico, i-a înmânat lui Vlad Filat cererile de aderare a medicilor la PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a vizitat satul Doroţcaia Vlad Filat: Avem tenismeni de valoare