Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vladimir Surdu a fost reales preşedinte al APLD din mun. Bălţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 16 aprilie curent, în mun. Bălţi, a avut loc Conferinţa Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi, la care au participat peste 200 de delegaţi. Conform ordinii de zi, delegaţii au audiat raportul de activitate a asociaţiei, au ales organele de conducere şi au trasat sarcinile de viitor. Cadrele didactice au fost salutate de preşedintele OT mun. Bălţi a PLDM, Marin Boboc.

Raportul a fost prezentat de către preşedintele pedagogilor liberal-democraţi din Bălţi, Vladimir Surdu, care a vorbit despre aportul cadrelor didactice la popularizarea procesului de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană, la modernizarea sistemului educaţional.

Prezentă la conferinţă, viceministrul Educaţiei, Loretta Handrabura, a vorbit despre priorităţile sistemului educaţional, prin prisma integrării ţării în Uniunea Europeană.

Cu unanimitate de voturi, preşedinte al Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi a fost reales Vladimir Surdu, care este directorul Şcolii Profesionale nr.3 din Bălţi.

În încheierea conferinţei, a fost adoptată declaraţia asociaţiei, în care pedagogii se angajează să susţină cursul european al Republicii Moldova, precum şi să participe la edificarea unei societăţi civile bazate pe valorile naţionale şi europene.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a avut o întrevedere cu miniştrii de Externe din Franţa şi Germania PLDM creşte în sondaje