Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Ocniţa şi-a ales conducerea

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 aprilie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 25 aprilie, a avut loc conferinţa teritorială a Tineretului Liberal Democrat din Ocniţa. La eveniment au participat 35 de tineri. Invitaţii conferinţei au fost Andrei Spînu, preşedintele TLDM, Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM, Lesnic Ruslan, secretarul PLDM Ocniţa şi Scorenco Sergiu, consilier raional PLDM.

În deschiderea reuniunii, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, a vorbit tinerilor despre obiectivele TLDM, dar şi despre rezultatele pe care le înregistrează Moldova în procesul de integrare europeană. “Au mai rămas trei zile şi vom circula fără vize. Este o mare realizare pentru noi toţi. Trebuie însă să muncim insistent în continuare pentru a convinge cât mai mulţi oameni că integrarea europeană este singura cale corectă de dezvoltare a Moldovei. Acesta este principalul obiectiv al TLDM”, a spus Andrei Spînu.

A urmat prezentarea raportului de activitate a organizaţiei TLDM Ocniţa pentru perioada precedentă şi alegerea organelor de conducere. Astfel, Romina Pîslari a fost aleasă preşedinte al TLDM Ocniţa, Cuzmenciuc Ivan şi Lucaş Valentin au fost aleşi vicepreşedinţi.

Consilierul raional PLDM, Scorenco Sergiu, a felicitat organizaţia pentru alegerea conducerii şi le-a dorit tinerilor mult curaj şi perseverenţă.

La final, Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM, a făcut o prezentare a activităţilor TLDM şi i-a îndemnat pe tineri să fie activi şi să aibă mai multă iniţiativă.

Sursa: www.pldm.md

Tinerii liberal-democraţi dau startul activităţilor dedicate Zilei Drapelului în Chişinău Ion Butmalai a participat la lucrările Forumului Naţional al Strategiei UE pentru regiunea Dunării