Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Edineţ a fost gazda Academiei Succesului cu Vasile Bumacov

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 5 mai, TLDM Edineţ a organizat “Academia Succesului” la Colegiul de Zootehnie şi Medicină Veterinară din s. Brătuşeni. Invitatul acestei ediţii a fost Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov. La eveniment, au participat peste 200 de tineri, studenţi din colegiu.

De asemenea, la întâlnire, au luat parte preşedintele PLDM Edineţ, Marin Veremciuc, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, şi preşedintele TLDM Edineţ, Costel Berliba.

La deschiderea “Academiei Succesului”, invitatul proiectului a felicitat tinerii pentru progresele înregistrate de Moldova, în procesul de integrare europeană şi, în mod special, pentru liberalizarea regimului de vize. “Este un moment istoric pentru noi şi, mai ales, pentru voi, tinerii. Apropierea de UE înseamnă mai multe oportunităţi, mai multe drepturi şi mai multe libertăţi de care puteţi deja beneficia”, a spus Vasile Bumacov, ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Andrei Spînu, preşedintele TLDM, i-a îndemnat pe tineri să se implice în activităţile extracurriculare şi să înveţe din toate sursele posibile. “Putem învăţa din cărţi, de la profesori sau de pe internet, însă, de asemenea, putem învăţa din discuţiile cu oamenii care au reuşit să se afirme. Beneficiaţi de această întâlnire şi întrebaţi invitatul nostru tot ce vă interesează”, a menţionat Andrei Spînu.

La final, preşedintele TLDM Edineţ, Costel Berliba, a mulţumi tinerilor pentru prezenţă şi implicare şi le-a spus că aşteaptă de la aceştia să dea dovadă de activism şi iniţiativă.

“Academia Succesului” este un proiect TLDM prin care tinerii sunt puşi faţă în faţă cu personale de succes, pentru a putea învăţa din experienţa acestora. Proiectul se desfăşoară în toate raioanele din ţară.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Republica Moldova ar putea adera la Uniunea Europeană în anul 2020 Vlad Filat a participat la inaugurarea noului bloc chirurgical de la SCR