Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesajul Lilianei Palihovici cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Momentele de mari bucurii, de tristeţe adâncă sau de mobilizare le trăim în familie şi le împărtăşim cu oamenii apropiaţi.

De Ziua Internaţională a Familiei, marcată în lume deja de 20 ani, celebrăm în Moldova familiile care sunt diferite, dar pe care le dorim unite şi prospere.

De la naştere până la naşterea generaţiilor noi, cele mai importante evenimente din viaţă ni se întâmplă în sânul familiei, iar bucuria acestora vrem s-o împărtăşim de fiecare dată aici, împreună cu oamenii dragi.

Chiar şi atunci când am depus eforturi, fiecare dintre noi — de la cetăţeni până la liderii ţării, pentru libera circulaţie în Europa — şi acest vis a devenit realitate după 28 aprilie 2014, ne-am gândit în primul rând la familii, la reunificarea lor, la o comunicare mai liberă cu oamenii apropiaţi, de aici şi de acolo.

Iar ceea ce se va întâmpla în scurt timp — semnarea la 27 iunie a Acordului de asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană — va fi la fel în numele şi pentru demnitatea şi bunăstarea familiilor noastre.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat şi Valeriu Streleţ s-au întâlnit cu studenţii de la Universitatea Agrară Alexandru Cimbriciuc a participat la conferinţa “Parteneriatele NATO: realizări şi perspective”