Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a adresat un mesaj cu ocazia unui an de la învestirea guvernului

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a adresat un mesaj cu ocazia împlinirii unui an de activitate al Guvernului Leancă, în care îşi exprimă aprecierea pentru munca depusă, dar şi convingerea că reformele demarate vor avea finalitate.

“A fost un an greu, dar în acelaşi timp un an productiv. Acum putem circula liber, fără vize, în Europa, iar la Vilnius au fost parafate Acordurile de Asociere şi Liber Schimb cu UE, care urmează să fie semnate pe 27 iunie. Au fost implementate reforme şi multe alte realizări, care au adus Moldova mai aproape de Europa, mai aproape de o viaţă mai bună pentru cetăţenii noştri”, a menţionat Vlad Filat.

Liderul PLDM i-a mulţumit prim-vicepreşedintelui PLDM, premierului Iurie Leancă, dar şi cabinetului de miniştri pentru profesionalism şi dăruire.

“Vreau să-i mulţumesc prietenului şi colegului meu, Iurie Leancă, pentru toate eforturile depuse, pentru răbdarea şi insistenţa sa, pentru deschidere şi profesionalism. Ţin să mulţumesc întregii echipe guvernamentale, care a arătat că se poate”, a notat Vlad Filat.

De asemenea, preşedintele PLDM a exprimat gratitudine colegilor din Coaliţia Pro-Europeană pentru suportul politic acordat guvernului şi spiritul de unitate de care au dat dovadă.

“Mai avem mult de muncit pentru ca ţara noastră să fie una de-a dreptul europeană, cu mai multă justiţie şi mai puţină corupţie, cu noi locuri de muncă, cu o educaţie mai bună şi cu noi oportunităţi pentru tineri. Ştiu că nu va fi uşor, dar împreună vom reuşi să finalizăm cu succes tot ce am pornit în aceşti patru ani”, se mai spune în mesajul lui Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a asistat la Turneul Internaţional la Lupte Libere “Cupa Călăraşi” Alexandru Cimbriciuc participă la sesiunea AP NATO