Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a asistat la Turneul Internaţional la Lupte Libere “Cupa Călăraşi”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la deschiderea Turneului Internaţional la Lupte Libere “Cupa Călăraşi”. La cea de-a 32-a ediţie au participat luptători din Moldova, România, Belarus, Ucraina şi Israel.

Vlad Filat le-a urat succes participanţilor şi a spus că este onorat să susţină financiar, pentru al 5-lea an consecutiv, organizarea acestui turneu.

“Mă bucur că Turneul Internaţional la Lupte Libere «Cupa Călăraşi» a devenit deja o tradiţie şi sunt sigur că ediţia curentă va fi una de succes. Mulţumesc antrenorilor pentru că au pregătit aceşti frumoşi tineri şi talentaţi tineri. Să învingă sportul, mult succes tuturor”, a menţionat Vlad Filat în cadrul ceremoniei de inaugurare a turneului.

Preşedintele PLDM a făcut şi o donaţie pentru Şcoala Sportivă de lupte a Rezervelor Olimpice din oraşul Călăraşi — 70 de mii de lei pentru procurarea echipamentului sportiv.

Directorul Şcolii sportive de lupte a rezervelor olimpice din Călăraşi, Constantin Cobâlean, iniţiatorul şi organizatorul acestui turneu, a adresat mulţumiri tuturor sportivilor şi antrenorilor pentru că au ales să participe la competiţie şi a exprimat cuvinte de gratitudine lui Vlad Filat pentru susţinerea acordată la dotarea tehnică a şcolii.

La finalul competiţiei, cei mai buni luptători au fost premiaţi cu medalii şi cupe.

Ulterior, preşedintele PLDM a participat inaugurarea meciului de mini-fotbal, la care au concurat 8 echipe de copii. Acţiunea este organizată de OT Călăraşi, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

Sursa: www.pldm.md

La Chişinău a avut loc a IV-a ediţie a “Cupei Stejarului” Vlad Filat a adresat un mesaj cu ocazia unui an de la învestirea guvernului