Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Chişinău a avut loc a IV-a ediţie a “Cupei Stejarului”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 mai 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 31 mai, sub egida Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova s-a desfăşurat ediţia a IV-a a “Cupei Stejarului”. Competiţia a avut loc Sala Polivalentă din Chişinău şi la ea au concurat 11 echipe de copii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, din mun. Chişinău.

“Cupa Stejarului” a fost raliată Zilei Internaţionale a Copilului şi a avut drept scop promovarea unui mod sănătos de viaţă în rândul adolescenţilor.

În cuvântul de salut adresat echipelor, preşedintele PLDM, Vlad Filat, le-a dorit succes cu urarea “să învingă cei mai buni”.

“Acest concurs, care se desfăşoară pentru a patra oară, este un exemplu de implicare, activitate şi performanţă şi sunt sigur că vor fi legate prietenii durabile. Îmi pare bine că asemenea competiţii se organizează nu doar în capitală, ci şi în toate centrele raionale. Ţara are nevoie de copii şi tineri sănătoşi, activi, capabili să-şi traseze scopuri pe care să le atingă prin muncă, perseverenţă şi implicare. Vă doresc succese tuturor, pentru că în asemenea competiţii nu există învinşi, există doar câştigători”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, a menţionat că obiectivul acestor competiţii este promovarea unui mod sănătos de viaţă, a unei odihne active, cu emoţii pozitive.

“Sigur, veţi avea cu toţii de câştigat. Fiţi energici şi curajoşi, faceţi sport şi profitaţi din plina de clipele frumoase şi irepetabile pe care vi le oferă copilăria”, a spus Liliana Palihovici.

În competiţie au fost antrenate 11 echipe din sectoarele Râşcani, Centru, Buiucani şi Botanica ale municipiului, care au concurat la gimnastică, box, kickboxing, lupte libere şi la tragerea otgonului.

Competiţiile sportive au fost arbitrate de profesorii-antrenori ai Şcolii sportive specializate de atletism a Ministerului Tineretului şi Sportului: Gheorghe Leşcu şi Svetlana Sfecla.

La sfârşitul ceremoniei de premiere a echipelor, copiii au făcut o poză de grup.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la festivitatea ultimului sunet la Liceul Teoretic “Anton Guzun” Vlad Filat a asistat la Turneul Internaţional la Lupte Libere “Cupa Călăraşi”