Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a participat la festivitatea ultimului sunet la Liceul Teoretic “Anton Guzun”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat astăzi, 30 mai, la careul solemn dedicat încheierii anului de studii 2013–2014, care s-a desfăşurat la Liceul Teoretic “Anton Guzun” din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi.

În mesajul adresat liceenilor, părinţilor şi profesorilor prezenţi la festivitate, Vlad Filat a menţionat că Republica Moldova are nevoie de oameni bine instruiţi în toate domeniile, care să pună accent pe calitatea studiilor, pe cunoştinţe pentru a deveni specialişti competitivi nu doar acasă, ci şi în Europa.

Liderul PLDM a i-a îndemnat pe tineri să-şi stabilească cât mai bine priorităţile.

“Trăim într-o lume care devine din ce în ce mai bazată pe cunoaştere, pe instruire. Viaţa noastră de mai departe depinde de modul cum vom asigura această cunoaştere. Doresc absolvenţilor să facă faţă examenelor de BAC, care nu este decât o evaluare a cunoştinţelor acumulate în anii de studii. Să treceţi cu bine acest test al maturităţii şi să faceţi alegerea corectă în viaţă. Iar celor care intră de azi în vacanţa mare — le doresc să aibă parte de clipe frumoase, să vă odihniţi bine şi activ pentru a începe un nou an de şcoală cu forţe proaspete. Succese tuturor”, a spus liderul PLDM.

Vlad Filat a mulţumit profesorilor, dar şi părinţilor pentru educaţia aleasă oferită copiilor de-a lungul timpului şi a donat liceului un set de calculatoare şi mobilier pentru sala de informatică, inventar sportiv, precum şi o tablă interactivă.

La rândul său, directorul liceului Igor Guzun a exprimat cuvinte de gratitudine pentru daruri, dar şi pentru suportul oferit la pavarea curţii instituţiei şcolare.

Cei mai buni elevi ai Liceului Teoretic “Anton Guzun” au primit diplome şi menţiuni pentru performanţele obţinute pe parcursul anului şcolar. De notat că mai mulţi elevi ai liceului au devenit laureaţi ai olimpiadelor republicane şi raionale.

După careul festiv, preşedintele PLDM a vizitat sălile de informatică şi de sport şi a stat de vorbă cu elevii claselor a XII.

La Liceul Teoretic “Anton Guzun”, unde îşi fac studiile 524 de elevi, activează 36 de profesori.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la inauguarea Oficiului Medicilor de Familie din satul Cioburciu La Chişinău a avut loc a IV-a ediţie a “Cupei Stejarului”