Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Preşedintele PLDM a avut o întrevedere cu Jose Manuel Barroso

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 12 iunie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Subiectele puse în discuţie au vizat semnarea la 27 iunie a Acordului de Asociere, perspectiva europeană a Republicii Moldova, probleme de securitate, precum şi evoluţia situaţiei din regiune.

Vlad Filat a exprimat cuvinte de gratitudine preşedintelui Comisiei Europene pentru suportul constant pe care îl oferă Republicii Moldova în parcursul său european şi pentru sentimentul profund de prietenie şi încredere pe care îl manifestă pentru ţara noastră.

“Jose Manuel Barroso a promovat constant cauza Republicii Moldova, a crezut în viitorul nostru european şi ne-a încurajat în demersul nostru de apropiere de UE”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM l-a asigurat pe înaltul oficial european că transformările democratice şi modernizarea instituţiilor şi a ţării vor continua pentru ca Republica Moldova să adere la UE, iar cetăţenii să trăiască într-un stat liber, democratic, european şi prosper.

Jose Manuel Barroso a reiterat sprijinul ferm al Comisiei Europene pentru continuarea reformelor şi implementarea valorilor europene şi a menţionat că, pe măsură ce Republica Moldova se apropie de UE, cetăţenii vor resimţi din ce în ce mai mult beneficiile integrării.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — invitat la Şcoala de Studii Europene a TLDM Vlad Filat a participat la seminarul organizat de IESP