Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a înmânat cele mai importante premii la Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 iunie 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor.

La începutul festivităţii de premiere, liderul PLDM a exprimat cuvinte de mulţumire oamenilor de creaţie pentru munca asiduă pe care o depun pentru ca în Republica Moldova cultura să existe.

“Îmi exprim speranţa că Uniunea Scriitorilor va promova în continuare valorile culturale şi sunt sigur că tot ce creaţi acum va avea amprentă puternică în viitor. Este o onoare deosebită să fiu azi, aici, alături de dumneavoastră şi vă asigur că vă voi susţine în continuare în tot ceea ce faceţi. Vă doresc tuturor succes şi cât mai multe realizări frumoase”, a spus liderul PLDM.

La rândul său, preşedintele Uniunii Scriitorilor, Arcadie Suceveanu, a menţionat că Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor reprezintă o apreciere a celor mai talentaţi scriitori ai Republicii Moldova. Arcadie Suceveanu a mulţumit preşedintelui PLDM pentru sprijinul financiar, dar şi moral, pe care îl oferă în desfăşurarea anuală a acestui eveniment important.

“Datorită sprijinului activ a liderului liberal-democrat, Uniunii Scriitorilor şi-a schimbat imaginea, dar şi se dezvoltă. Mulţumim că nu uitaţi de scriitori şi ne susţineţi de câte ori avem nevoie”, a specificat preşedintele Uniunii Scriitorilor.

În cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Uniunii Scriitorilor, Vlad Filat a înmânat cel mai valoros premiu, “Opera Omnia”, scriitorului Nicolae Esinencu, şi premii de excelenţă scriitorilor Leo Butnaru şi Vlad Zbârciog.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la seminarul organizat de IESP Vlad Filat: Împreună vom reuşi să dezvoltăm şi modernizăm sistemul de sănătate din RM