Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesaj de felicitare funcţionarilor publici

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua funcţionarului public”, preşedintele PLDM, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare tuturor angajaţilor din serviciul public. În mesaj se menţionează:

La 6 aprilie 2012, în calitatea mea de prim-ministru, am semnat Hotărârea cu privire la instituirea sărbătorii profesionale “Ziua funcţionarului public”, care se marchează anual pe data de 23 iunie. Am instituit această sărbătoare în semn de apreciere a importanţei şi rolului functionarilor publici în societate.

Astăzi, cand marcăm a treia oară această dată profesională, adresez tuturor angajaţilor din serviciul public cele mai calde felicitari şi le urez succese, perseverenţă şi performanţă în exercitarea sarcinilor de serviciu.

Vom construi o ţară europeană numai cu un corp de funcţionari publici profesionist, onest şi pe deplin angajat în slujba cetăţenilor. Vă doresc sănătate, bunăstare şi noi priorităţi în realizarea aspiraţiilor profesionale.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la Forumul UE-RM Discursul Lilianei Palihovici, vicepreşedinta Parlamentului, vicepreşedinta PLDM la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei