Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM susţine apelul cu privire la reprezentarea tinerilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 25 iulie, la iniţiativa Consiliului Naţional al Tinerilor din Moldova (CNTM), a fost lansat un apel de susţinere a amendamentului cu privire la reprezentarea tinerilor la alegeri.

Tineretul Liberal Democrat din Moldova a susţinut acest apel. Andrei Spînu, preşedintele TLDM, a menţionat că această iniţiativă este una binevenită şi oportună.

“Nu vom merge înainte dacă nu vom aduce inovaţii în domeniul politic. Fără a investi nu vom avea de unde să aşteptăm creştere şi dezvoltare. Decizia cu privire la reprezentarea tinerilor trebuie să fie luată de întregul spectru politic şi de toate organizaţiile de tineret. Prin susţinerea reprezentării tinerilor vom transmite un mesaj public puternic de motivare a tinerilor şi, poate în acest fel, vom aduce tinerii acasă de la cele mai bune universităţi, iar pe cei care sunt bine pregătiţi îi vom face să rămână aici, să investească în ţara lor, dar şi să-şi asume roluri active în stat”, a conchis Andrei Spînu.

Apelul cu privire la reprezentarea tinerilor a fost lansat de Consiliul Naţional al Tinerilor din Moldova şi Coaliţia pentru Alegeri Libere şi Corecte.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită de lucru în s. Vărzăreşti Replica preşedintelui fracţiunii Valeriu Streleţ