Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a lansat iniţiativa “Generaţia Europa” la Edineţ

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 3 august, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a lansat iniţiativa “Generaţia Europa”. Prin aceasta, TLDM îşi doreşte să pregătească echipele de tineret terioriale pentru a transmite un mesaj pro-european în localităţile din care provin.

Primul eveniment din cadrul acţiunii a avut loc la Edineţ. Invitaţi au fost Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM, şi Constantin Berliba, preşedintele TLDM Edineţ.

În prima parte a zilei, participanţii au discutat despre rolul unui partid şi a organizaţiilor de tineret în societate, despre avantajele integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană şi despre cum ar putea implicaţi tinerii din comunităţile rurale în promovarea mesajului european.

În partea a doua, tinerii au mers în localitatea Zăbriceni din raionul Edineţ, pentru a avea scurte discuţii cu locuitorii satului, pe care i-au informat despre iniţiativa “Generaţia Europa”, despre Planul 2020 al PLDM, despre beneficiile parcursului european al Moldovei.

“Generaţia Europa sunt tinerii care vor ca Moldova să meargă înainte. Sunt tinerii care vor lupta pentru Uniunea Europeană. Azi, am început la Edineţ. Le mulţumim tinerilor de aici pentru ceea ce fac şi suntem siguri că doar împreună, uniţi, vom putea mişca lucrurile spre bine”, a spus Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM.

Constantin Berliba, preşedintele TLDM Edineţ, a ţinut să mulţumească tinerilor pentru implicare şi a menţionat că aceasta este foarte importantă în comunicarea cu oamenii.

“Generaţia Europa” este un proiect comun al Tineretului Liberal Democrat din Moldova şi Fundaţiei Hanns Seidel şi se va desfăşura în toate raioanele din ţară.

Sursa: www.pldm.md

PLDM — lider detaşat al TOP 10 Declaratia PLDM de solidarizare cu Partidul “Mişcarea Naţională Unită” şi liderul său, Mihail Saakaşvili