Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Cimişlia are un nou preşedinte

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 26 august, Organizaţia de Tineret a PLDM din raionul Cimişlia a desfăşurat Conferinţa raională a TLDM. Pe ordinea de zi a fost alegerea preşedintelui, vicepreşedinţilor şi a biroului Tineretului Liberal Democrat din Cimişlia. La Conferinţă au fost prezenţi Gheorghe Răileanu, primarul oraşului Cimişlia, Pascaru Tamara, vicepreşedinte PLDM Cimişlia, şi Vasile Şaramet, vicepreşedinte al Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

În cadrul dezbaterilor, în funcţia de preşedinte al TLDM Cimişlia a fost aleasă Olga Postovanu, pentru un mandat de 2 ani, iar biroul a fost format din 11 persoane.

“Felicitări pentru noua conducere a Tineretului Liberal Democrat din Cimişlia. Sunt sigur că împreună vom reuşi să mergem înainte pe calea integrării europene a Republicii Moldova. Noi suntem Generaţia Europa, generaţia ce va aduce Moldova în marea familie europeană”, a declarat Vasile Şaramet, vicepreşedinte TLDM.

Primarul oraşului Cimişlia a spus că are încredere în tineri şi se bucură că la PLDM aderă tineri noi şi capabili care pot asigura schimbarea de generaţii.

La Conferinţă au participat membri TLDM din întreg raionul, iar tinerii şi-au luat angajamentul să aducă un rezultat cât mai bun pentru partid.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în vizită la Briceni În satul Pererâta, Vlad Filat a vizitat o livadă de meri şi nuci