Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

YEPP susţine PLDM şi TLDM în campania electorală din această toamnă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 august 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 29 iulie, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a organizat un briefing privind campania electorală din toamna 2014 susţinut de către Andrei Spînu, preşedintele TLDM şi Kostantino Kyranakis, preşedintele YEPP (Organizaţia de Tineret a Partidului Popular European).

În cadrul briefingului, s-a menţionat că TLDM în colaborare cu YEPP vor lansa campanii de informare pro-europeană şi de promovarea a valorilor şi principiilor europene, atât în mediul online, cât şi în mediul offline.

Andrei Spînu, preşedintele TLDM a menţionat că acest an este crucial pentru Republica Moldova. “În acest an vom decide în ce direcţie se va dezvolta Republica Moldova, vom decide ce vom face noi ca tineri în anii următori. Vom merge spre Uniunea Europeană sau vom alege uniuni inexistente. Noi credem că unica şansă pentru ţara este continuarea parcursului european”, a spus Spînu.

Kyranakis Konstantinos, preşedintele YEPP a mulţumit pentru invitaţie şi a subliniat că YEPP susţine activitatea PLDM şi TLDM pe care o face nu doar în cadrul partidului, dar şi în cadrul ţării. “Voi aţi dat dovadă că sunteţi o organizaţie de încredere, iată de ce aveţi tot suportul nostru. Alegerile care urmează sunt foarte importante, sunt primele alegeri după semnarea Acordului de Asociere, iată de ce este importantă susţinerea noastră pentru ca voi să mergeţi şi în continuare pe calea europeană”, a conchis Konstantino Kyranakis.

Urmează ca în aceasta toamnă, 50 de tineri europeni vor veni în Republica Moldova pentru un schimb de experienţă în care se vor convinge şi încuraja tinerii din Republicii Moldova să opteze pentru Uniunea Europeană.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — Cetăţean de Onoare al satului Talmaza În satul Dancu s-a deschis o şcoală nouă