Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Echipa TLDM a participat la un seminar de dezvoltare democratică

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 28–31 august, TLDM a participat la un seminar de Dezvoltare Democratică a Partidelor Politice şi Comunicare politică, organizat de Fundaţia Konrad Adenauer din Republica Moldova. În cadrul evenimentului, Nico Lange, şeful Departamentului de Politici şi Consultanţă şi Ralf Gueldenzopf, şeful Departamentului de Comunicare Politică, KAS Berlin, au vorbit participanţilor despre organizarea şi structura partidelor politice din Germania şi Europa, despre viitorul partidelor politice şi provocările pe care le întâmpină acestea în realităţile actuale. Ralf Gueldenzopf s-a referit în special la contactul cu alegătorii şi la formularea mesajelor politice.

De asemenea, participanţii au preluat experienţa YEPP (Organizaţia de Tineret a Partidului Popular European) de funcţionare a unei organizaţii de tineret naţionale şi internaţionale, şi despre modalităţile de comunicare cu tinerii. Konstantinos Kyranakis, preşedintele YEPP şi Christodoulos Ioannou, vicepreşedintele YEPP au participat şi la grupurile de lucru în cadrul cărora a fost elaborat un plan de activitate şi de dezvoltare democratică a structurilor TLDM.

Pe parcursul celor patru zile, membrii echipei TLDM au pus în dezbatere şi situaţia actuală a tinerilor din Moldova şi au venit cu soluţii pentru depăşirea principalelor probleme cu care aceştia se confruntă.

Prezent la eveniment, deputatul George Mocanu a vorbit despre experienţa sa din activitatea sa precedentă. “Nu vom reuşi dacă nu vom propune soluţii concrete pentru tinerii din Moldova. Este nevoie să le oferim o perspectivă clară de dezvoltare aici, la noi acasă. Vom veni cu soluţii pentru ei în viitorul program de guvernare.” a spus George Mocanu.

Acest eveniment a fost organizat de Fundaţia Konrad Adenauer în parteneriat cu Tineretul Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a participat la festivitatea primului sunet la Liceul “Kiril şi Metodiu” şi la Colegiul de vinificaţie Vlad Filat a vizitat şantierul Casei de ambalare a strugurilor de la Costeşti