Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat în vizită de lucru la Teleneşti

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

PLDM şi-a asumat angajamentul de a face din Republica Moldova un membru cu drepturi depline al marii familii europene în 2020. Declaraţia a fost făcută de Vlad Filat la întrevederea cu cadrele didactice din satul Băneşti, raionul Teleneşti.

Vlad Filat a spus că acesta este obiectivul PLDM pentru următorii ani şi va fi îndeplinit, chiar dacă unii cred că este greu de realizat.

“Europa nu este un vis, ci o realitate. Europa este calea prin care devenim liberi. Viitorul european înseamnă o ţară mai prosperă şi sunt sigur că cetăţenii îşi doresc acest lucru. De aceea, ne vom mobiliza şi vom lupta pentru ca idealurile menţionate să devină realitate. PLDM este un partid al responsabilităţii. Noi nu facem declaraţii fără acoperire, noi ne propunem doar obiective realiste pe care le realizăm pas cu pas. PLDM este pregătit pentru ceea ce va urma, suntem gata de a lupta până la capăt pentru viitorul european al Moldovei”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a donat gimnaziului, frecventat de 257 elevi, patru table interactive.

Ulterior, Vlad Filat s-a deplasat în satul Verejeni, unde a discutat cu profesorii despre reformele care se implementează în prezent în RM. Directoarea gimnaziului din localitate, Svetlana Certac, l-a informat pe liderul PLDM că în cadrul gimnaziului îşi fac studiile 291 elevi şi activează 24 de cadre didactice. Clădirea gimnaziului dispune de sală de sport, cabinete de chimie, fizică, biologie, de un centru pentru educaţie incluzivă şi 9 săli de clasă.

La sfârşitul discuţiei, Svetlana Certac a spus că a rămas impresionată de ampla acţiune “PLDM pentru Europa”, organizată de PLDM în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Tot, astăzi, Vlad Filat a vizitat grădiniţa şi gimnaziul din satul Ineşti.

Menţionăm că astăzi, 9 septembrie, Vlad Filat, efectuează o vizită de lucru în raionul Teleneşti, fiind însoţit de preşedintele raionului, Boris Burcă, deputaţii Angel Agache şi Vladimir Hotineanu, viceministrul Educaţiei, Igor Grosu, şi de preşedintele OT Teleneşti a PLDM, Vadim Lelic.

Sursa: www.pldm.md

Campania “Cărţi cu suflet” a ajuns la Teleneşti Elmar Brok a reiterat susţinerea pentru aspiraţiile europene ale Moldovei