Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM a participat la Freedom Summit 2014

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 5–7 septembrie, TLDM a participat la “Freedom Summit 2014” organizat de către EYC (Tinerii Europeni Conservatori), care s-a desfăşurat la Colegiul Churchil din Cambridge, Marea Britanie.

Conferinţa organizată în format TED a inclus un program variat la care au fost invitaţi experţi pentru ca tinerii să-şi îmbunătăţească abilităţile necesare implicării în campaniile electorale viitoare. La conferinţă au fost abordate mai multe teme, printre care: cum se construiesc coaliţiile contribuabililor, modul în care funcţionează conservatismul şi supravegherea de stat, care sunt restricţiile puterii executive şi altele.

De asemenea, delegaţii TLDM au participat la două workshopuri: primul — “Debating Skills”, moderat de John Shosky, speechwriterul preşedinţilor SUA, Reagan şi Bush, şi Andrew Macleod, fost campion de dezbateri britanici; şi cel de al doilea — “Television interviews”, moderat de Donald Blaney, şef executiv la Centrul Margaret Thatcher. În cadrul worksopurilor, delegaţii şi-au testat abilităţile de dezbatere şi au participat la simularea unui interviu.

TLDM participă pentru a doua oară la acest summit, organizat pentru tinerii din partidele de centru-dreapta din toată lumea.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a adus un omagiu victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001 Vlad Filat: Cetăţeanul trebuie să fie mulţumit de accesul şi calitatea serviciilor medicale din RM