Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Fracţiunea PLDM este solidară şi unită

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În condiţiile vehiculării, în ultimul timp, a zvonurilor cu privire la părăsirea fracţiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova de către un grup de deputaţi, membrii fracţiunii parlamentare a PLDM au adoptat o Declaraţie în care condamnă abordările speculative şi resping oricare supoziţii de acest gen.

De asemenea, deputaţii liberal-democraţi îşi reconfirmă ataşamentul pentru valorile şi obiectivele PLDM şi declară că îşi vor exercita mandatul de ales al poporului în componenţa fracţiunii parlamentare din care fac parte.

În declaraţia adoptată la şedinţa fracţiunii din 16 septembrie, deputaţii liberal-democraţi au adresat un apel către celelalte fracţiuni din Coaliţia Pro-Europeană să respecte prevederile Acordului de constituire a CPE, din 30 mai 2013.

“Exemplul nostru de unitate şi coeziune acum, pe final de mandat, indiferent de structura listelor de candidaţi, va constitui o condiţie fundamentală pentru crearea viitoarelor coaliţii de guvernare pro-europene şi democratice”, se spune în documentul citat.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat va pleda cauza viitorului european al RM în SUA Campania “Cărţi cu suflet” a ajuns la Anenii Noi