Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Generaţia Europa revine la Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 21 septembrie, tinerii liberal democraţi au organizat o întâlnire în cadrul căreia au învăţat mai multe despre rolul unui partid politic şi au discutat despre valorile pro-europene. De asemenea, tinerii au vorbit despre necesitatea de a discuta cu cetăţenii.

Ulterior, tinerii liberal democraţi au mers în blocurile din oraşul Ialoveni pentru a discuta cu locuitorii despre problemele cu care se confruntă la moment Republica Moldova, au aflat opiniile lor cu privire la procesul de apropiere a Moldovei de UE şi au subliniat modul în care PLDM îşi propune să continue parcursul european al ţării.

La întâlnire au fost prezenţi preşedintele TLDM, Andrei Spînu, preşedintele TLDM Ialoveni, Victoria Butuc, vicepreşedintele Consiliului raional Ialoveni, Valeriu Ţurcanu şi secretarul OT PLDM Ialoveni, Sorin Tozlovanul.

“Implicarea tinerilor în campanie electorală este decisivă pentru succesul Republicii Moldova, de aceea vă rog să vă implicaţi, să fiţi activi şi să convingeţi inclusiv colegii voştri să facă acelaşi lucru pentru prosperitatea ţării”, a subliniat Andrei Spînu.

Victoria Butuc, preşedintele TLDM Ialoveni, a menţionat că UE este unica şansă de dezvoltare pentru Republica Moldova. “Acum este momentul când tinerii pot să demonstreze iniţiativă, iar Generaţia Europa este una dintre modalităţile sigure prin care tinerii se pot implica activ şi prin care pot promova cultura şi valorile europene”, a spus Victoria Butuc.

Generaţia Europa este o iniţiativă lansată de către Tineretul Liberal Democrat din Moldova organizată cu suportul Fundaţiei Hanns Seidel.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia PLDM în legătură cu avizul Curţii Constituţionale 50 de lideri ai organizaţiilor de tineret din Europa se reunesc la Chişinău