Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o discuţie cu reprezentanţii Organizaţiei de Tineret CDU din Saarland

|versiune pentru tipar||
PLDM / 6 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 6 octombrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu reprezentanţii Organizaţiei de Tineret a Uniunii Creştin Democrate (CDU) din Saarland, Germania.

Liderul PLDM a mulţumit CDU pentru sprijinul pe care îl oferă liberal-democraţilor şi a menţionat că Germania este un partener de nădejde pentru Republica Moldova.

Vlad Filat a vorbit tinerilor despre situaţia social-politică internă în preajma campaniei electorale din 30 noiembrie.

“Perioada în care ne aflăm este una deosebită, suntem pe ultima sută de metri până la intrarea în campanie a PLDM. Obiectivul nostru este să obţinem victorie. Partidul pe care îl reprezint are capacitatea şi experienţa necesară pentru a învinge în acest scrutin şi eu sunt optimist că vom reuşi. Chiar dacă PLDM are doar 7 ani, în ultimii 5 ani a fost la guvernare şi a obţinut rezultate concrete. PLDM va face din Republica Moldova o istorie de succes”, a spus Vlad Filat.

Reprezentanţii Organizaţiei de Tineret CDU din Saarland s-au interesat despre situaţia din regiune, beneficiile pe care ţara noastră le are în urma semnării Acordului de Asociere şi au urat liberal-democraţilor succese în scrutinul parlamentar. De asemenea, reprezentanţii CDU au reiterat faptul că vor oferi susţinere PLDM în aceste alegeri.

Liderul PLDM a specificat că Moldova are înţelegerea exactă cu privire la paşii pe care trebuie să îi întreprindă după semnarea Acordului de Asociere şi a menţionat că prevederile acestui document istoric urmează să fie implementate pas cu pas, pentru a beneficia din plin de oportunităţile ce se deschid.

Cu privire la perioada de viitor, Vlad Filat a spus că PLDM va munci pentru ca Republica Moldova să obţină statutul de ţară candidat la aderare la UE.

La întrevedere a participat prim-vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru.

Menţionăm că, în perioada 4–7 octombrie, reprezentanţii Organizaţiei de Tineret CDU din Saarland întreprind o vizită de studiu în Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

La mulţi ani, dragi învăţători! TLDM şi Junge Union din Germania îşi consolidează relaţiile