Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Chiţcanii Vechi a fost deschis un mini-teren de fotbal

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 19 octombrie, în comuna Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti, a fost inaugurat un mini-teren de fotbal cu acoperire artificială. La ceremonie au fost prezenţi liderul liberal-democrat, Vlad Filat, preşedintele raionului Teleneşti, Boris Burcă, deputaţii Vladimir Hotineanu şi Angel Agache.

“Este un proiect important pentru comună, de acum încolo tinerii vor avea unde să practice sportul, adică să ducă un mod sănătos de viaţă. Asemenea proiecte sunt implementate în toată ţara. În comuna Ciorescu din mun. Chişinău, în noiembrie, va fi inaugurat un complex sportiv în valoare de peste 4 milioane de euro, iar în Ungheni vor fi deschise două stadioane mari. Se investeşte foarte mult în sport. Este important ca să continuăm aceste începuturi, iar pentru aceasta avem nevoie de unitate şi solidaritate”, a spus Vlad Filat.

Primarul comunei, Alexandru Tăburceanu, a menţionat că inaugurarea stadionului a fost posibilă cu susţinerea guvernului, a FMF, dar şi a PLDM.

“Chiţcanii Vechi dintotdeauna a deţinut primele locuri la competiţiile sportive în raion. Prin deschiderea acestui stadion, sper că vom captiva tinerii să se ocupe şi mai mult cu sportul”, a spus primarul comunei.

Prezent la eveniment, secretarul general al FMF, Nicolae Cibotari, a dăruit din partea federaţiei mingi de fotbal şi un set de rezervă pentru plasă.

Preşedintele raionului Teleneşti, Boris Burcă, a precizat terenul este cel de-al 15 inaugurat în raion.

Menţionăm că pe teritoriul Republici Moldova sunt instalate 250 de terenuri mici şi 15 mari.

Imediat după inaugurare a demarat un turneu de fotbal.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a vizitat blocul distrus de deflagraţie la Orhei Vlad Filat: Economia naţională are nevoie de cadre calificate