Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Economia naţională are nevoie de cadre calificate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

“Sunteţi viitorul acestei ţări şi din acest punct de vedere — o educaţie de calitate, locuri de muncă bine plătite, un trai prosper într-un veritabil stat de drept, european — sunt şi vor fi în continuare priorităţile noastre”, a menţionat preşedintele PLDM, Vlad Filat, în cadrul festivităţii dedicate jubileului de 70 de ani de la fondarea Colegiului Naţional de Comerţ.

Performanţele înregistrate au permis colegiului să ocupe locul binemeritat în sistemul de învăţământ al Republicii Moldova. Vlad Filat a mulţumit profesorilor pentru dăruirea cu care transmit cunoştinţe discipolilor.

“Stimaţi profesori, vă îndemn să continuaţi să munciţi cu aceeaşi abnegaţie la pregătirea tinerilor specialişti. Economia naţională este în continuă dezvoltare şi are nevoie de cadre calificate”, a spus Vlad Filat, lansând şi un apel către studenţi: “faceţi carte de calitate şi veţi reuşi neapărat să vă afirmaţi şi să vă ajutaţi ţara să prospere. Învăţaţi, munciţi, iar noi vom avea grijă ca aspiraţiile şi visele voastre să găsească o temelie solidă pentru a deveni realitate”.

La Colegiul Naţional de Comerţ îşi fac studiile 1750 de elevi şi activează 125 de cadre didactice.

Sursa: www.pldm.md

La Chiţcanii Vechi a fost deschis un mini-teren de fotbal Investiţii şi management inteligent — reuşita unei afaceri de success