Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Gimnaziul din satul Tocuz a împlinit 100 de ani

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

“Fiţi implicaţi, învăţaţi şi acumulaţi cunoştinţe pe care ulterior să le aplicaţi în practică”, îndemnul a fost făcut de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la aniversarea a 100 de ani de la înfiinţarea gimnaziului din satul Tocuz, raionul Căuşeni. La ceremonia festivă de aniversare a instituţiei şcolare au mai fost prezenţi vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, preşedintele raionului Căuşeni, Ion Ciontoloi, deputatul liberal-democrat, Nicolae Juravschi.

Liderul PLDM, Vlad Filat, a felicitat profesorii şi elevii cu ocazia jubileului şi le-a urat succese pentru perioada de viitor.

“Fiecare om trebuie să cunoască rădăcinile instituţiilor şcolare în care şi-au făcut studiile. Mă bucur că în ultimii ani, gimnaziul din Tocuz s-a modernizat, iar azi oferă condiţii bune pentru elevi şi profesori. Toate realizările se datorează dvs, stimaţi profesori, pentru că aţi fost insistenţi şi aţi muncit pentru a crea condiţii bune discipolilor. Insist în a spune, că Republica Moldova are nevoie de tineri educaţi, implicaţi şi profesionişti”, a specificat Vlad Filat.

Preşedintele raionului Căuşeni Ion Ciontoloi, a spus că este fericit să fie alături de profesori şi elevi la aniversarea gimnaziului.

“În această şcoală au învăţat mulţi oameni cu care astăzi Republica Moldova se mândreşte. Sunt fericit că, în calitate de preşedinte al raionului, am contribuit la modernizarea instituţiei şcolare. Mă bucur că elevii au condiţii bune în şcoală. Moldova are nevoie de o generaţie de tineri şcoliţi”, a spus preşedintele raionului.

Directoarea gimnaziului, Liuba Dărănuţă, a mulţumit oaspeţilor pentru că au acceptat invitaţia de a participa la serbare şi le-a mulţumit pentru suportul constant pe care îl oferă gimnaziului.

Gimnaziul din satul Tocuz este frecventat de 513 de elevi.

Tot în satul Tocuz, liderul liberal-democrat i-a vizitat pe fraţii Petru, Valentina şi Vasile, care au rămas de curând orfani.

Sursa: www.pldm.md

Peste 300 de tineri din raionul Criuleni au aderat la PLDM Încă un Centru modern de sănătate