Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Mă mândresc că la Hânceşti cresc campioni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 octombrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 27 octombrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a felicitat boxerii Şcolii de sport din Hânceşti pentru victoria obţinută la Campionatul Europei la Box, desfăşurat în perioada 17–26 octombrie, în Croaţia.

Pentru a sărbători victoria boxerilor: Dorin Bucşa, medaliat cu aur; Iulian Ivanov, medaliat cu argint, şi Cristi Constantinov — locul 5 la campionat, autorităţile raionale au organizat un concert în Casa de Cultura din Hânceşti.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a felicitat personal boxerii şi le-a mulţumit pentru că duc faima Republicii Moldova în întreaga lume.

“Azi ne sărbătorim campionii. Mulţumesc tinerilor pentru munca depusă. Este un exemplu care nu poate fi contestat. Încă odată am demonstrat Europei că moldovenii pot fi cei mai buni. Victoria e mai mult decât o medalie.Mereu am fost de părerea că tinerii au nevoie de condiţii moderne în care să practice sportul şi din acest motiv decizia de a construi un complex sportiv la Hânceşti este una corecta. Sunt sigur că atunci vor fi şi mai mulţi campioni”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele raionului Hânceşti, Grigore Cobzac, a menţionat că are un sentiment de mândrie pentru că tinerii au câştigat o competiţie destul de grea.

“Acesta e încă un succes pentru CV vostru sportiv şi sunt sigur că veţi obţine şi alte victorii. Eu voi susţine mereu orice iniţiativă înaintată de sportivi. Hânceştenii sunt cei mai tari”, a spus Grigore Cobzac.

Directorul Şcolii raionale de sport, Igor Untilă, a specificat că victoria obţinută de sportivii din Hânceşti este una bine meritată şi o încurajare pentru ca să muncească şi mai mult şi să obţină rezultate palpabile la alte competiţii internaţionale. “Azi sărbătorim victoria raionului Hânceşti”, a precizat Igor Untilă.

La rândul lor, boxerii au mulţumit conducerii raionului, antrenorilor, părinţilor pentru că au crezut în ei şi i-au susţinut mereu.

În cadrul concertului, atmosfera a fost întreţinută de interăpreţii Natalia Barbu, Anatol Marzenco, Ion Paladi şi formaţia Catarsis.

Sursa: www.pldm.md

În comuna Tohatin a fost inaugurat un mini-teren de fotbal şi o porţiune de drum Eugen Doga a încântat publicul din Ialoveni