Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul satului Zăicana a prezentat raportul de activitate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Primarul satului Zăicana a prezentat raportul de activitate pentru perioada 2011–2014, în faţa oamenilor din localitate. Evenimentul s-a desfăşurat pe 9 noiembrie, iar invitaţi au fost preşedintele raionului Criuleni, Vitalie Rotaru şi candidaţii la funcţia de deputat în Parlament, Tudor Deliu, Elena Frumosu şi Sergiu Ceauş.

Trecerea în revistă a fost prezentată în faţa Căminului Cultural, unde s-au adunat aproximativ 200 de locuitori. Simion Onofrei a declarat că în cei aproximativ 4 ani de la preluarea mandatului de primar, au fost implementate mai multe proiecte, estimate la 5,9 mln de lei.

Cele mai importante realizări sunt: reparaţia grădiniţei, care a costat 400 mii lei, construcţia şi gazificarea cazangeriei gimnaziului — 397,5 mii lei, schimbarea uşilor şi ferestrelor din PVC la gimnaziu — 338 mii lei. Dotarea cu 9 calculatoare a şcolii se estimează la 54 mii lei, iar pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor locale s-au cheltuit peste un mln de lei.

La fel, pentru reparaţia Oficiului Medicilor de Familie s-au cheltuit 552 mii lei.

Invitat special a fost candidatul la funcţia de deputat în Parlament, Tudor Deliu. El a remarcat că satul Zăicana are o înfăţişare total schimbată, în comparaţie cu patru ani în urmă, şi este mândru că localitatea se dezvoltă. Primarul satului Zăicana i-a mulţumit echipei PLDM, preşedintelui raionului Criuleni, Vitalie Rotaru pentru sprijinul oferit în realizarea proiectelor de infrastructură în localitate. La rândul său, preşedintele raionului a declarat că va depune toate eforturile pentru ca toţi locuitorii din raionul Criuleni să trăiască în condiţii bune, la ei acasă.

Sursa: www.pldm.md

Intervenţia în situaţii de risc va fi mult mai operativă Vlad Filat: Europa a întins mâna Republicii Moldova