Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a devenit cetăţean de onoare al com. Zagarancea

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a devenit cetăţean de onoare al comunei Zagarancea din raionul Ungheni. Titlul onorific a fost acordat de autorităţile locale în semn de recunoştinţă “pentru aportul în implementarea proiectelor în comuna Zagarancea”. Însemnele şi brevetele i-au fost înmânate de primarul Mihail Burlacu în cadrul ceremoniei de inaugurare a sediului primăriei. Vlad Filat a menţionat că este onorat să primească acest titlu. “ Este un mare avans pentru mine, care mă obligă să fiu în continuare alături de voi”, a spus liderul PLDM.

Liderul PLDM, Vlad Filat, a menţionat că în ultimii ani, în Zagarancea s-au implementat proiecte în valoare de 28 de milioane de lei şi aceste realizări se datorează primarului liberal-democrat, dar şi întregii comunităţi.

“Proiectele sunt rezultatele muncii depuse pe parcursul anilor. Dacă au izbutit alte ţări să se modernizeze, la sigur că vom reuşi şi noi. Eu vreau ca realizările frumoase să ne fie acel sprijin în baza căruia să credem în noi înşine. Mulţumesc primarului pentru iniţiativă şi vreau ca în RM să fie câţi mai mulţi edili care să îşi propună scopuri şi să lupte pentru a le realiza. PLDM va fi împreună cu dvs, pentru că doar astfel vom face lucruri mari şi importante pentru localităţile din ţară”, a precizat Vlad Filat.

Prezent la eveniment, preşedintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a spus că este a 37 oară în comuna Zagarancea la insistenţa cetăţenilor, dar şi a primarului, care mereu se consultă cum să modernizeze cele trei localităţi pe care le conduce.

“Este obligaţia noastră să muncim şi să cream condiţii bune de viaţă cetăţenilor. Mă bucur că veţi avea condiţii decente şi în incinta primăriei. Vă felicit şi pentru această realizare şi îmi exprim speranţa că vom implementa şi alte proiecte importante pentru comună”, a spus preşedintele raionului.

La rândul său, Mihail Burlacu a spus că este fericit să fie în fruntea com. Zagarancea şi este emoţionat de fiecare dată când se implementează un nou proiect.

“Am fost educat în echipa PLDM să acord prioritate renovării şcolilor, grădiniţelor, creării condiţiilor pentru cetăţeni, apoi pentru autorităţile locale. Pe parcursul mandatului meu, am fost sprijinit constant de PLDM şi pe această cale vreau să mulţumesc lui Vlad Filat din numele cetăţenilor. Mă mândresc că anume noi ocupăm primele locuri în raion după proiectele implementate”, a spus primarul.

Tot în Zagarancea, preşedintele liberal-democrat a asistat la inaugurarea unui stadion de mini-fotbal, unde pe parcursul zilei de azi 6 echipe vor lupta pentru Cupa PLDM Zagarancea.

De asemenea, liderul PLDM a sădit câţiva stejari în curtea Centrului cultura- sportiv şi şi-a exprimat speranţa că aceştia vor creşte falnici şi frumoşi.

În com. Zagarancea locuiesc peste 4 mii de cetăţeni.

Sursa: www.pldm.md

În com. Chiperceni a fost deschis un sector de poliţie modern În Bulboaca a fost inaugurat Oficiul de Poliţie şi cel al Staţiei de Pompieri