Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat in vizită la Bumbăta

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Aflat în vizită în satul Bumbăta din raionul Ungheni, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a profitat de cu ocazie şi a urat mulţi ani familiei Creţu cu ocazia nunţii de diamant.

Ceremonia de serbare a celor 60 de ani de căsnicie a Vasilisei şi Emilian Creţu a avut loc chiar în centrul satului în prezenţa rudelor, nepoţilor, strănepoţilor, dar şi a consătenilor.

Soţii Creţu şi-au reînnoit jurămintele după 60 de ani în faţa întregii comunităţi prezente la procedura simbolică de înregistrare a căsătoriei.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a înmânat soţilor certificatul simbolic de căsătorie şi a urat mirelui şi miresei multă sănătate, bucurie de la cei dragi şi o bătrâneţe fericită.

“Recunosc că acest eveniment este unul emoţionant. 60 de ani — este o perioadă lungă de timp şi dacă aţi reuşit să păstraţi sentimentele puternice unul faţă de altul, înseamnă că sunteţi un cuplu perfect şi un exemplu foarte bun. În anii de căsnicie aţi trăit o viaţă plină şi cu bune, şi cu rele, dar consider că tocmai această combinaţie redă perfecţiunea fericirii în cuplu”, a spus Vlad Filat.

Şi primarul satului Bumbăta, Gheorghe Cepoi, a felicitat familia Creţu cu ocazia nunţii de diamant şi le-a urat multă sănătate şi zile uşoare alături de copii, nepoţi şi strănepoţi.

“La această vârstă trebuie să recunosc că arătaţi foarte bine unul alături de celălalt. Pentru mine întotdeauna aţi fost un cuplu perfect şi un exemplu demn de urmat de către tânăra generaţie”, a spus primarul satului.

La rândul lor, Vasilisa şi Emilian Creţu au menţionat că în această zi au retrăit emoţiile de acum 60 de ani şi au dezvăluit tuturor secretul unei căsnicii fericite.

“Au trecut 60 de ani de la înregistrarea căsătoriei noastre. Acum suntem mândri de realizările, dar şi de urmaşii noştri. Este vorba despre cei 5 copii, 8 nepoţi şi 4 strănepoţi. Am reuşit să fim o familie fericită pentru că mereu am ştiut să cedăm, să iertăm şi să ajutăm la nevoie. E frumos să trăieşti o viaţă alături de alesul inimii”, a spus Vasilisa Creţu.

După ceremonia festivă, familia Creţu s-a prins în horă cu rudele, dar şi consătenii lor. Atmosfera a fost întreţinută de interpreta Anişoara Puică.​

Sursa: www.pldm.md

În Bulboaca a fost inaugurat Oficiul de Poliţie şi cel al Staţiei de Pompieri Primarul din comuna Chetrosu a prezentat raportul de activitate