Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La mulţi ani pentru scriitori

|versiune pentru tipar||
PLDM / 27 decembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 27 decembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a vizitat membrii Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova şi i-a felicitat cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Liderul PLDM şi-a exprimat satisfacţia de a se afla alături de scriitori în preajma sărbătorilor şi le-a urat multă sănătate, inspiraţie, speranţă într-un viitor mai sigur şi prosper.

“Vă doresc ca anul care vine să fie unul mai bun, în care să reuşim să realizăm cât mai multe lucruri frumoase. Sunt sigur că inspiraţia dvs se va regăsi în opere alese care vor ajunge la oamenii din întreaga ţară, dar şi de peste hotare. Vă mulţumesc pentru muncă şi sprijin. Acum, mai mult ca niciodată, este necesar ca cetăţenii să fie uniţi în jurul valorilor naţionale şi desigur în acţiune — pentru a construi o Moldovă europeană, o ţară bazată pe valori. Sărbători fericite alături de cei dragi”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, Arcadie Suceveanu, a specificat că întâlnirea cu scriitorii la sfârşit de an a devenit deja o tradiţie şi a exprimat cuvinte de gratitudine liderului liberal-democrat pentru că este un bun şi fidel prieten al Uniunii Scriitorilor.

“Este o mare bucurie pentru noi că am reuşit să ne adunăm, la cumpăna dintre ani. Din numele tuturor oamenilor de creaţie mulţumesc preşedintelui PLDM că este mereu cu noi şi ne susţine. Am simţit un sprijin substanţial pe parcursul ultimilor patru ani, în special la Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor, dar şi la asigurarea programului de burse”, a menţionat Arcadie Suceveanu.

Scriitorii i-au mulţumit liderului PLDM pentru că nu uită de oamenii de creaţie şi i-au urat, la rândul lor, mult curaj şi spor în activitatea pe care o desfăşoară.

“Noi, scriitorii, vă susţinem şi vă felicităm pentru victoria obţinută la alegeri. Putem spune că împreună am salvat viitorul european al Republicii Moldova”, a spus Mihai Gheorghe Cibotaru.

Cei 185 de membri ai Uniunii Scriitorilor din Moldova, pensionari, au primit câte un dar din partea liderului PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat şi Iurie Leancă — cei mai influenţi politicieni ai anului 2014 A fost constituită fracţiunea parlamentară a PLDM