Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mesaje credibile pentru tineret şi idei de centru-dreapta

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 martie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tinerii liberal-democraţi au beneficiat de seminarii de instruire despre construirea politicilor publice având la bază valorile de centru-dreapta. Instruirea “Principii şi valori conservatoare” s-a desfăşurat cu suportul Westminster Foundation for Democracy din Marea Britanie, pe 28 februarie şi 1 martie.

Traineri în cadrul evenimentului au fost Tim Dier şi Amy Selman reprezentând Partidul Conservator din Marea Britanie. Membrii TLDM au discutat despre importanţa valorilor şi care sunt principalele idei promovate de partidele de centru-dreapta. S-a trecut în revistă rolul instituţiilor şi al statului de drept, importanţa pieţei libere şi modul în care se construieşte un stat puternic.

Unul dintre seminariile cele mai apreciate de tineri a fost cel legat de ţintirea tineretului şi comunicarea mesajului către acest grup vizat. Pentru a însuşi mai bine strategiile care duc la câştigarea alegerilor, s-a luat exemplu campania electorală “Back Boris”, care l-a readus în fruntea Londrei pe primarul Boris Johnson.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţii PLDM au comemorat victimele conflictului armat de pe Nistru Vlad Filat a avut o convorbire telefonică cu Joseph Daul