Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — cetăţean de onoare al satului Taraclia

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 martie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 8 martie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a devenit cetăţean de onoare al satului Taraclia, raionul Căuşeni. Însemnele şi brevetele i-au fost înmânate de către primarul localităţii,Vlad Cucereavîi.

Titlul onorific i-a fost acordat liderului PLDM “în semn de recunoştinţă şi apreciere a meritelor personale în activitatea satului Taraclia”.

Preşedintele PLDM a menţionat că este o mare responsabilitate să primească titlul. “Acest titlu mă obligă să fiu în continuare alături de cetăţeni şi să contribui activ la implementarea cât mai multor proiecte care vor permite ca satul Taraclia să se modernizeze şi să aibă condiţiile de trai şi de activitate la care aspiră. Cetăţenii au nevoie în prezent de condiţii bune de viaţă, indiferent că trăiesc în mediul rural sau urban. Inclusiv pe aceasta urmează să ne concentrăm şi mai mult eforturile”, a spus Vlad Filat.

Primarul satului, Vlad Cucereavîi, a precizat că transformările care se fac sunt foarte importante pentru locuitori, menţionând că fără sprijinul PLDM acestea ar fi fost imposibile de realizat.

În satul Taraclia locuiesc aproape cinci mii de cetăţeni.

Amintim că, în 2014, liderul PLDM, Vlad Filat, a primit titlul de cetăţean de onoare de la autorităţile locale din cinci sate ale Republicii Moldova. Titlul i-a fost acordat în semn de recunoştinţă pentru aportul substanţial la dezvoltarea social-economică a satelor.

Sursa: www.pldm.md

Concert de excepţie pentru femeile liberal-democrate Liderul PLDM: Fiţi fericite şi împlinite, dragi femei!