Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM: Fiţi fericite şi împlinite, dragi femei!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 martie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 8 martie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a felicitat femeile din satul Săiţi, raionul Căuşeni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

La concertul care a avut loc în Casa de Cultură din localitate au fost prezente în jur de 200 de femei. Atmosfera în cadrul ceremoniei festive a fost întreţinută de interpretul autohton Nicolae Glib.

Liderul PLDM a felicitat doamnele cu ocazia sărbătorii de 8 Martie şi le-a dorit să aibă parte de multe împliniri şi realizări.

“Vă doresc o primăvară plină de soare, sănătate şi bucurii zilnice, alături de cei dragi. Să fiţi respectate, ocrotite şi iubite întotdeauna”, a spus Vlad Filat.

Cu un mesaj de felicitare în adresa femeilor a venit şi primarul satului Săiţi, Valeriu Musteaţă.

“Luminate de înţelepciune, să fiţi mereu un model de corectitudine. Mai vin către Dumneavoastră să vă exprim foarte mult respect pentru tot ce faceţi, zi de zi. Să aveţi sănătate, împliniri şi tot farmecul vieţii, alături de cei dragi”, a menţionat primarul satului.

Tot astăzi, liderul PLDM, Vlad Filat, a depus flori la monumentul “Mamelor decedate” şi a vizitat grădiniţa care a fost dată în exploatare în anul 2014.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — cetăţean de onoare al satului Taraclia Andrei Spînu a participat la Consiliul European Democrat Students