Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Maia Sandu la şedinţa BPC al PLDM: Este rezultatul muncii comune

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 noiembrie 2016
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 2 noiembrie, a avut loc şedinţa extinsă a Biroului Permanent Central al Partidului Liberal Democrat cu participarea candidatului la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Discuţia a vizat, în special, concentrarea eforturilor privind mobilizarea cetăţenilor să iasă la vot pe 13 noiembrie, pentru a asigura victoria candidatului proeuropean, antisistem, unicul în stare să pună bazele scoaterii statului din captivitatea oligarhică, Maia Sandu.

Accentul a fost pus pe necesitatea convingerii electoratului, indiferent de naţionalitate, limbă vorbită şi opţiune politică, să nu se lase antrenat în jocuri geopolitice şi manipulat de retorica liderului socialiştilor, care lucrează mână în mână cu actuala guvernare ilegitimă. În condiţiile în care alegătorii duc lipsă acută de informaţie veridică şi corectă, iar Dodon deja a demarat o campanie murdară de denigrare a candidatului proeuropean este extrem de important de a aduce adevărul direct de la om la om, de a acoperi fiecare localitate, fiecare gospodărie pentru a nu permite proliferarea minciunii.

Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, a opinat că decizia Consiliului Politic Naţional privind susţinerea candidatului Maia Sandu la prezidenţiale a fost una corectă. Pornind de la această hotărâre, PLDM s-a implicat fără rezerve în campania electorală, atât în chestiuni organizatorice, cât şi prin desemnarea membrilor secţiilor de votare şi securizarea voturilor. “Acest ritm trebuie menţinut şi în turul II, or Maia Sandu este candidatul onest, corect, integru şi are, cu adevărat, susţinere populară”, a spus Viorel Cibotaru.

Maia Sandu a mulţumit activului PLDM pentru sprijinul valoros acordat pe durata primului tur al campaniei electorale şi a declarat că “fără această susţinere, nu ar fi fost posibil rezultatul obţinut. Sunt roadele unei munci comune”, a menţionat Maia Sandu.

Membrii BPC au subliniat că urmează zile încordate de identificare sau recuperare a rezervelor bazinului de alegători, iar PLDM se va implica cu şi mai multă determinare pentru ca Maia Sandu să devină preşedintele poporului.

Sursa: www.pldm.md

DA, Maia Sandu! Declaraţie comună în susţinerea Maiei Sandu la funcţia de Preşedinte al RM