Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Organizaţia municipală PLR Chişinău şi-a delegat reprezentanţii la Congresul de Constituire a formaţiunii

|versiune pentru tipar||
PLR / 7 decembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Vineri, 6 decembrie, în incinta Sediului Central PLR a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei municipale PLR Chişinău, care a cuprins peste 250 de membri şi care a avut ca scop delegarea reprezentanţilor la Congresul de Constituire al Partidului Liberal Reformator.

La întrunire au participat liderii echipei liberal reformatorilor: deputaţii Ion Hadârcă, Oleg Bodrug, Ana Guţu, Anatol Arhire, Vadim Cojocaru, Vadim Vacarciuc, Valeriu Saharneanu, Vicepremierul Tatiana Potîng, miniştrii Gheorghe Şalaru, Vitalie Marinuţa, Octavian Bodişteanu, viceminiştrii Boris Gherasim, Valentina Ţapiş, Mihai Ciocanu, Sergiu Stanciu, Sergiu Gheţiu, directorii Ştefan Chitoroagă, Marin Adam, Vitalie Curărari, consilierii municipali Vasile Grama, Igor Călin şi alţi membri ai echipei liberal reformatoare. Adunarea a fost prezidată de liderul organizaţiei municipale, dl. Vasile Grama.

În cuvîntarea sa de salut preşedintele fracţiunii liberal reformatoare din Parlament a făcut o scurtă descriere a situaţiei politice din Republica Moldova, subliniind rolul echipei liberal reformatoare în menţinerea guvernării pro-europene şi evitarea alegerilor anticipate în vara acestui an, fapt care a determinat decisiv succesul Republicii Moldova la Vilnius.

De asemenea, liderul liberal reformator a vorbit despre evoluţia procesului de formare a partidului. “Această adunare încheie un proces anevoios dar consecvent de consolidare a structurilor locale şi teritoriale ale partidului. Timpul a demonstrat că pasul făcut de reformatori în vara acestui an a fost unul corect şi justificat. Noi am salvat viitorul european al acestui stat şi am pus bazele unui partid de viitor.” a afirmat Ion Hadîrcă.

Conform ordinii de zi, membrii echipei liberal reformatoare din municipiul Chişinău au ales Preşedintele Organizaţiei, Vicepreşedinţii şi Secretarul. În funcţia de Preşedinte a fost ales consilierul municipal dl. Vasile Grama. Adunarea a votat şi o listă de 230 de reprezentanţi care au fost delegaţi la Congresul de Constituire al PLR.

Adunarea Organizaţiei Municipale Chişinău PLR a constituit finalul procesului de delegare a reprezentanţilor la Congresul de Constituire, care a cuprins toate organizaţiile teritoriale ale partidului.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Deputatul PLR Vadim Vacarciuc merge la Kiev cu un mesaj de susţinere pentru manifestanţii de pe Maidan Organizaţiile teritoriale PLR din Orhei şi Ialoveni şi-au delegat reprezentanţii la Congresul de Constituire al formaţiunii