Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Organizaţiile teritoriale PLR din Orhei şi Ialoveni şi-au delegat reprezentanţii la Congresul de Constituire al formaţiunii

|versiune pentru tipar||
PLR / 9 decembrie 2013
Partidul Liberal Reformator

Duminică, 8 decembrie, în raioanele Orhei şi Ialoveni au avut loc şedinţele adunărilor generale pentru delegarea reprezentanţilor la Congresul de Constituire al Partidului Liberal Reformator.

La adunările de constituire au participat liderii echipei liberal reformatorilor: Ion Hadârcă, Oleg Bodrug, Valeriu Saharneanu, Ana Guţu, Vitalie Marinuţa, Gheorghe Şalaru, Mihai Ciocanu, Boris Gherasim, Sergiu Stanciu, Ştefan Chitoroagă, Sergiu Gheţiu, Marin Adam, Roman Clima.

În ordinea de zi a şedinţelor au fost incluse mai multe puncte, printre care constituirea organizaţiilor raionale, alegerea organelor de conducere provizorii şi delegarea reprezentanţilor la Congresul de constituire a Partidului Liberal Reformator.

“Cu aceste adunări se încheie procesul de delegare a reprezentanţilor organizaţiilor teritoriale la Congresul de Constituire al PLR. Împreună punem bazele unui partid puternic, care vine să modernizeze viaţa politică din Republica Moldova.” a decarat Oleg Bodrug, prezent la adunarea organizaţiei teritoriale Ialoveni.

În final, cele două adunări generale şi-au ales organele de conducere şi au votat listele delegaţilor la Congresul de Constituire al Partidului Liberal Reformator. Ambele organizaţii au delegat câte o sută de de reprezentanţi la Congres.

Astfel, a luat sfârşit procesul de delegare a membrilor PLR la Congresul de Consituire al partidului, care va avea loc până la finele lunii decembrie.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Organizaţia municipală PLR Chişinău şi-a delegat reprezentanţii la Congresul de Constituire a formaţiunii Deputatul PLR Vadim Vacarciuc a ţinut un discurs de susţinere a manifestanţilor din Kiev