Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator a anunţat data Congresului de Constituire

|versiune pentru tipar||
PLR / 12 decembrie 2013 | 
Partidul Liberal Reformator

Astăzi, 12 decembrie, Partidul Liberal Reformator a organizat un briefing de presă la care au participat membrii Comitetului de Organizare al Congresului de Constituire al formaţiunii. În cadrul briefingului, liberal reformatorii au anunţat detalii referitoare la Congres.

Astfel, a fost anunţat că Congresul de Constituire al PLR va avea loc duminică, 15 decembrie 2013, în incinta Palatului Naţional “Nicolae Sulac”, cu începere la ora 11:00.

La Congres vor participa circa 1600 de delegaţi din organizaţiile teritoriale PLR, din toate raioanele Republicii Moldova. De asemenea vor participa invitaţi din Moldova, Ucraina, Georgia, Lituania, Estonia, Letonia, România, din partea Internaţionalei Liberale şi a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni.

În cadrul Congresului va fi adoptată decizia de Constituire a Partidului Liberal Reformator, vor fi alese organele de conducere şi vor fi adoptate Statutul, Programul şi simbolistica partidului.

“Obiectivul major al Consiliului de Reformare a fost realizat. Noul Guvern proeuropean a fost ales, anticipatele au fost evitate, fapt care a permis Republicii Moldova să parafeze Acordul de Asociere cu UE la Vilnus.

Acum ne propunem să construim un partid care să modernizeze viaţa politică a Republicii Moldova şi să devină un garant al integrării europene a statului nostru.” a declarat Ion Hadârcă, Preşedintele fracţiunii liberal reformatoare din Parlament.

Departamentul Comunicare PLR
Sursa: reformapl.md

Vadim Vacarciuc: Ucraina, ca şi Moldova, luptă pentru un viitor european Au început lucrările Congresului de Constituire a Partidului Liberal Reformator